19.12.2022
Сподели: 6
  • Facebook
4143

Национална Олимпиада АМАКидс 2023 - Старт на регистрацията от 01.01.2023

Фактите са такива - през 2023 се задава нещо голямо! На всички наши деца, родители, последователи и радетели предстои  да преживеем заедно събитие, дългоочаквано през последните години.

Какво удоволствие за АМАКидс България да бъде домакин на Национална Олимпиада по ментална аритметика през новата 2023! А събитието ще раздава емоции за цели два дни - между 22.04.2023 и 23.04.2023г. в курортно селище Албена. 

Откакто свят светува смисълът от състезанието за всеки участник си остава все същия - сверява часовници, придава смисъл на усилията, подчертава и развива характери, влива ударна доза мотивация. Наелектризиращо!

Стотици български курсисти обучаващи се в онлайн и офлайн програмите по ментална аритметика на АМАКидс от всички краища на страната ще се съберат, за да създадат и споделят атмосфера на детски празник една седмица след Великден. 

Във втория ден на надпреварата по ментална аритметика ще бъдат излъчени и 24 призьори в 8 категории съобразно възраст и ниво на участие. 

Информация за реда на провеждане и правилата на състезанието можете да намерите ТУК.

Академия АМАКидс е на мнение, че стотиците хиляди ученици преминали през прагът на школите ни в цял свят са децата на новото време. Те са тези, които ще се изправят в сблъсък с ребуси от нов вид, но с присъщата за тях упоритост, нестандартно мислене, подход и характер ще вземат правилните решения. 

И нека най-упоритите предадат своя светъл пример напред!